Verwarming2018-10-11T08:57:37+00:00

Verwarming

De verwarmingsinstallatie in uw woning is van groot belang als het gaat om het verkrijgen van maximaal comfort en optimaal rendement. Het toepassen van de juiste technieken en het gebruik maken van professionele apparatuur en kwalitatief hoogstaande materialen is daarbij van groot belang. Nick Denissen, eigenaar van het bedrijf, is de persoon die u graag adviseert. Hij heeft altijd de meest actuele kennis paraat en is een gedreven en betrokken persoon die u graag persoonlijk adviseert bij het nemen van de juiste beslissingen en keuzes. Verwarmen anno nu vraagt intelligentie van zowel de vakman als de apparatuur. Bij Installatiebedrijf Denissen garandeert men u beide.

Installatiebedrijf Denissen levert en plaatst cv-ketels van het kwaliteitsmerk Remeha. Natuurlijk is er de min of meer conventionele manier van de bekende centrale verwarming. Maar een geheel of gedeeltelijke toepassing van vloerverwarming kan zorgen voor extra comfort en/of besparing. Denissen heeft ook een grote kennis van duurzame energie en natuurlijk kan deze vorm van energie ook een grote rol spelen in de specifieke aanpak voor u en uw woning.

Voor alle soorten vragen en meer specifieke informatie over een dienst of product kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.