Dakgoten2018-09-11T15:09:31+00:00

Dakgoten

Een dakgoot is belangrijk in zijn functie als opvanger van regen- en smeltwater en zorgt voor de juiste afvoer via regenpijpen naar riolering, regenton of waterput. Een juist onderhoud van uw dakgoot is van groot belang. Installatiebedrijf Denissen levert en herstelt duurzame koperen, zinken en aluminium dakgoten in allerlei soorten en maten.

Naast de functionele eigenschappen dragen dakgoten ook bij aan de uitstraling van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne of klassieke look. Op basis van ons advies en uw wensen is er altijd een passende oplossing op maat te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.