Hemelwaterafvoer2018-09-24T13:28:13+00:00

Hemelwaterafvoer

Ook een regenpijp oftewel een hemelwaterafvoer verdiend de juiste aandacht. Het is dan ook zeker aan te raden om uw dakgoten en regenpijpen tijdig te vervangen, schoon te houden en regelmatig te inspecteren om schade en verstoppingen te voorkomen. Op dit gebied is Installatiebedrijf Denissen u graag van dienst. Verwaarloosde regenpijpen en vervuilde dakgoten zijn verleden tijd als u gebruik maakt van ons complete pakket aan diensten. Voorkom wateroverlast, schimmels en nare luchtjes en informeer eens vrijblijvend naar de technische vaardigheden en ruime mogelijkheden! Voor elk probleem heeft Installatiebedrijf Denissen een oplossing.

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.