Duurzame energie2018-10-04T10:06:31+00:00

Duurzame energie

Duurzame energiebronnen zoals zon en wind zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Installatiebedrijf Denissen is voorstander van milieuvriendelijke projecten en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van klimaatsystemen waarbij zonlicht en aardwarmte wordt omgezet tot een andere vorm van energie.

Geluidsvriendelijke warmtepompen van Stiebel-Eltron en Daalderop

Installatiebedrijf Denissen levert, als het gaat om aardwarmte, diverse soorten warmtepompen van topkwaliteit fabrikanten waaronder die van Stiebel-Eltron en Daalderop. Naast het verwarmen kan deze techniek ook worden ingezet om te koelen. Warmtepompen halen, afhankelijk van het type, warmte uit de bodem of uit de lucht om uw water en uw huis te verwarmen. De Stiebel Eltron warmtepompen behoren tot de beste energieklasse. Elke Stiebel Eltron warmtepomp voor verwarming voldoet aan de eisen voor de energieklassen A tot A++.

Meer over warmtepompen
BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Installatiebedrijf Denissen heeft zeer ruime kennis als het gaat om duurzame energie. Trends en ontwikkelingen worden door Nick Denissen nauwlettend gevolgd en de eigen vakmensen beheersen alle benodigde technieken. Laat u door Nick Denissen zelf eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op maat voor u en uw situatie. Neem eens vrijblijvend contact met hem op en kies dus ook voor duurzame energie!

Naast warmtepompen van de topmerken STIEBEL-ELTRON en Daalderop levert Installatiebedrijf Denissen ook kwalitatief hoogstaande zonnecollectoren en zonnepanelen. Deze originele collectoren zijn altijd A-merken en geven maximaal rendement als het gaat om het omzetten van zonlicht in warmte waardoor u water en/of een ruimte kunt verwarmen.

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.