Buitenkranen2018-10-04T09:41:59+00:00

Buitenkranen

Een extra tappunt, in de vorm van een buitenkraan, is in vrijwel elke situatie erg praktisch. Op deze manier heeft u geen last meer van een tuinslang binnenshuis en deuren die op een kier moeten blijven staan. Installatiebedrijf Denissen levert en installeert vorstbestendig buitenkranen van diverse vooraanstaande merken. Wij adviseren u graag over de plaatsing en het type buitenkraan geschikt voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact op en ervaar zelf het gemak van een buitenkraan!

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.