Loodgieterswerk2018-10-11T08:45:25+00:00

Loodgieterswerk

Als het gaat om loodgieterswerk denken we al gauw aan werkzaamheden op het gebied van gas, water en riolering. Installatiebedrijf Denissen is van alle markten thuis en heeft vakmannen die van wanten weten. Zowel van het meest bijzondere ambachtelijke werk als het gaat om bijvoorbeeld renovatie, maar ook voor de meest moderne toepassingen bij nieuwbouwprojecten.

Erkend gastechnisch installatiebedrijf

Heeft u een nieuwe gasleiding nodig? Moet uw bestaande gasleiding verlegd worden? Of vertrouwd u de bestaande leiding niet meer? Dan is het moment aangebroken om contact met ons op te nemen. Als erkend gasinstallateur bent u altijd verzekerd van een correcte en veilige aanpak.

Water en riolering

Heeft u een buitenkraan die plots is gaan lekken? Of moet er wellicht juist een buitenkraan worden gemonteerd? Bij Installatiebedrijf Denissen kunt u terecht voor al deze en aanverwante werkzaamheden. Zo kunt u dus met een gerust hart alles op het gebied van waterleiding en riolering overlaten aan onze vakkundige aanpak. En dit kan gaan over de aanleg, het repareren of het onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Informeer gerust!

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.