Afvoer2018-09-21T09:38:58+00:00

Afvoer

Iedere woning is voorzien van een afvoer kanaal (of meerdere) welke uitkomen op de riolering. Het is erg belangrijk dat dit systeem, bestaande uit buizen en hulpstukken, vakkundig wordt aangelegd om verstoppingen, rare luchtjes en andere narigheid te voorkomen. Installatiebedrijf Denissen heeft veel ervaring met het aanleggen en herstellen van diverse soorten afvoeren. De professionele vakmannen bekijken welk formaat afvoerbuis er nodig is op de door u aangegeven locatie en bevestigen deze middels de juiste verbindingen. Bent u dus op zoek naar experts op het gebied van een afvoer? Neem dan vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Denissen!

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.