Nieuwe cv-ketel2018-10-11T09:05:50+00:00

Nieuwe cv-ketel

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel is het van belang om u goed te laten informeren. Installatiebedrijf Denissen voorziet u graag van een passend advies en installeert de door u gewenste ketel, geheel afgestemd op uw behoeften.

Welke cv-ketel past bij u?

U heeft de keuze uit erg veel soorten ketels waarbij het erg belangrijk is dat het door u gekozen type aansluit bij uw wensen en woonsituatie. Allereerst wordt er dan ook bij u op locatie naar het verwarmings- en warmwatersysteem gekeken. De verschillende mogelijkheden worden vervolgens rustig met u doorgenomen waarna er een concreet advies op maat wordt uitgebracht. Installatiebedrijf Denissen levert en plaatst ketels van het zorgvuldig geselecteerde huismerk Remeha. Deze merken zijn van zeer goede kwaliteit en daarnaast ook erg onderhoudsvriendelijk.

Heeft u interesse in een nieuwe cv-ketel? Neem dan eens vrijblijvend contact op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.