Dak en zinkwerk2018-10-04T09:42:50+00:00

Dak- en zinkwerk

Het is erg belangrijk om een dak te beschermen tegen weersinvloeden zoals wind, regen en sneeuw. Installatiebedrijf Denissen voert dak- en zinkwerkzaamheden uit voor zowel nieuwbouw als de renovatie van woningen, schuren, dakkapellen en nog veel meer. Er wordt uitsluitend gewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit waardoor u gegarandeerd weer vele jaren plezier zult hebben van uw dak.

Installatiebedrijf Denissen geeft de voorkeur aan kunststof of bitumineuze dakbedekking gezien deze materialen staan voor duurzaamheid, waterdichtheid en bovendien uitstekend hechten. Naast de basis dakbedekking kan uw woning natuurlijk ook worden voorzien van zinken of koperen toepassingen. De verwerking van zink en koper is hedendaags nog steeds ambachtelijk werk waardoor de montage en de verwerking ervaring en vakmanschap vereist. De materialen zijn erg duurzaam en onderhoudsvrij en kunnen in vele vormen worden toegepast. Zink en koper worden tegenwoordig dan ook steeds vaker toegepast als gevelbekleding of dakbedekking en dragen bij aan een bijzondere uitstraling van uw woning.

Onze ervaren vakmannen informeren en adviseren u graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden en voorzien uw woning graag van zinken of koperen dakgoten, afdeklijsten en hemelwaterafvoeren.

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.