Sanitair2018-09-25T09:47:55+00:00

Sanitair

Of het nu gaat om een reparatie op sanitair gebied, het leveren van een kraan, het doen van aanpassingen voor mensen met een beperking of het compleet renoveren of aanleggen van uw badkamer of toilet. Installatiebedrijf Denissen is de partij waar u naar op zoek bent. De jarenlange ervaring in de praktijk heeft nauwe contacten opgeleverd met enkele vaste onderaannemers waardoor u altijd een complete offerte ontvangt.

Door de jaren is een bijzondere samenwerking opgebouwd met showrooms van Plieger en Galvano, de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen. U gaat in de showrooms uw sanitair kiezen maar Installatiebedrijf Denissen blijft altijd uw enige aanspreekpunt en neemt werkelijk alle zorgen uit handen.

De mogelijkheden op het gebied van sanitair zijn eindeloos. Installatiebedrijf Denissen voorziet u dan ook graag van een persoonlijk advies waarbij altijd rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Wacht dus niet langer en informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

BEL 013 – 518 18 51
MAIL ONS

Vele diensten en uitstekende service

Voor een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering, dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie kunt u bij Installatiebedrijf Denissen terecht. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand, bij Installatiebedrijf Denissen bent u aan het juiste adres voor allerlei installatiewerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar meer informatie voor u persoonlijke situatie, wilt u een afspraak maken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat Installatiebedrijf Denissen voor u kan betekenen.